Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/littl262/public_html/wp-content/themes/atelier-child/includes/overrides.php on line 1382

Velkommen til vores helt eget hyggehjørne

Velkommen til vores helt eget hyggehjørne

Af i Uncategorized
I Uncategorized
Af 0 kommentarer

Jeg tror næsten, at alle børn er vilde med et hyggehjørne – om det er i stuen eller på børneværelset. Følelsen af at trække sig tilbage, gemme sig lidt, eller bare slappe af med en god bog eller få læst en historie, er enormt vigtig, sådan for sindsroen.

Vi, der skriver på bloggen her, er skaberne bag Little Living, altså Søren og Louise – og hjemme hos os elsker vores dreng Elias at læse i bøger (eller det vil sige: han kigger indtil videre kun, for han er ikke mere end tre år). Fordi han elsker bøger og hyggestunder, har vi skabt det fineste hyggehjørne på værelset, hvor han kan finde ro med sine bøger… og faktisk var det derfor, vi i sin tid kom på idéen om myWood by Little Living, men mere om det i et senere blogindlæg.

LittleLiving1267

I hans hyggehjørne har vi selvfølgelig et af vores egne indedørs legehuse, inklusive madras, puder og bøger på væggen. Der er så mange muligheder for at indrette det lille, private space, og vi har virkelige glæde af at bruge det som en slags læsehjørne… Nogle gang sniger der sig dog en en iPad, en god film, saftevand og kiks med derind også 😉

LittleLiving1163

Det fantastiske ved huset er rummeligheden. Der er nemt plads til os alle tre. Følelsen af, at vi alle kan sidde i en form for en hule er intet mindre end fantastisk… Vi voksne fornemmer tydeligt, hvordan vi selv engang elskede det med huler, og derfor dækkes vi også huset over med tæpper, lyskæder og andet vi kan tilføje for at skabe et lille, intimt rum.

Kærlig hilsen
signature-little-living

000

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*