Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/littl262/public_html/wp-content/themes/atelier-child/includes/overrides.php on line 1382

Velkommen i hulen

Velkommen i hulen

Af i Uncategorized
I Uncategorized
Af 0 kommentarer

Trommehvirvel, guitarspil og blokfløjte! Det er med stor fornøjelse, at vi langt om længe kan byde jer velkommen til Little Livings blog, hvor I fremadrettet vil kunne finde inspiration til indretning af børneværelset.

Udover pæn indretning vil der også blive gjort spalteplads til lækre farvekombinationer, finurlige detaljer, ideer til at personliggøre Little Livings indendørs legehus og, ikke mindst, vores arbejdsproces, så I kan få et lille kig bag kulissen.

Kort sagt, alt vi omgiver os med til daglig: Det, der inspirerer os og det, vi skaber sammen.

Men tillad os først at introducere os. Vi hedder Søren og Louise, er kærester (med hinanden) og forældre til Elias, som på alle måder kickstartede vores passion for børneinteriør.

For os handler det om stemningen: Følelsen af at ligge i sin helt egen hyggekrog og drømme sig væk. Et stjålent øjeblik, hvor man dele hemmeligheder og småkager med sine søskende. At genhøre sin yndlingshistorie. At lytte til den rolige stemme fra én, man kender så godt.

Vi elsker at sætte rammen om den slags gyldne øjeblikke. Og det gør du garanteret også.

Så velkommen indenfor. Vi glæder os allerede.

000

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*