Om vores produkter

Om vores træ

Hos Little Living udvælger vi omhyggeligt materialerne til produktionen af vores legehuse. Fordi god kvalitet og flot finish gør hele forskellen.

Se vores legehuse

I hjertet af Sverige ligger en lille by, Mora, hvor Siljan Skog AB holder til. I over 100 år har savværket sat en ære i at udvælge det bedste træ, hvilket sker med solid kvalitetssans og respekt for naturen.

 

Produktionen er FSC certificeret, hvilket på mere mundret dansk betyder, at produktionen er bæredygtig og at for hvert fældet træ, plantes et nyt.

 

Det hårde klima i Sverige giver træet både flottere og mere udholdende træ end fx. det danske nåletræ. Det sikrer en høj kvalitet i vores indendørs legehuse, My Wood by Little Living.

 

Efter træet er blevet fældet og forarbejdet til planker, sendes det til Danmark, hvor selve produktionen pågår i samarbejde med en af landets førende møbelproducenter, SAGA møbler. Fabrikken, som til dagligt ledes af Jens og Anja, ligger solidt placeret i Hjørring og har skabt flotte fyrretræsmøbler igennem generationer.

 

Herefter sendes delene til pakning, hvor alt kigges omhyggeligt igennem, inden pakken gøres klar til forsendelse.

 

Vores legehuse er mærket med serienumre, så de kan spores tilbage til deres oprindelse. En god tryghed for dig som kunde, i tilfælde af fejl eller mangler.

BÆREDYGTIG PRODUKTION

Vores træ kommer fra FSC mærket skovbrug, hvilket bl.a. betyder, at for hvert fældet træ, plantes et nyt.

FRA SVERIGE TIL DANMARK TIL DIG

Sådan er processen for produktionen af vores huse.

1. VORES TRÆ KOMMER FRA SVERIGE

Vores træ kommer fra Siljan Skog AB. I over 100 år har savværket sat en ære i at udvælge det bedste træ, hvilket sker med solid kvalitetssans og respekt for naturen.

2. PRODUKTIONEN FOREGÅR I DANMARK

Efter træet er blevet fældet og forarbejdet til planker, sendes det til Danmark, hvor produktionen pågår i samarbejde med SAGA møbler i Hjørring.

3. VI TJEKKER PRODUKTERNE OG PAKKER

Herefter sendes delene til pakning, hvor alt kigges omhyggeligt igennem, inden pakken gøres klar til forsendelse. Og så er pakken på vej til dig!

4. VI MÆRKER HUSENE MED SERIENUMRE

Vores legehuse er mærket med serienumre, så de kan spores tilbage til deres oprindelse. En god tryghed for dig som kunde, i tilfælde af fejl eller mangler.

Om vores maling

Det særlige ligger oftest i detaljen. Vi har gjort det let med fem smukke nuancer, som giver børnenes legehus et personligt præg.

SE VORES MALING

Little Paint by Little Living er en vandbaseret, helmat glansmaling, udviklet med menneske og miljø for øje. Rent lavpraktisk er den både vaskbar, smudsafvisende og ekstremt slidstærk. Samtidigt er malingen uden allergifremkaldende stoffer og giftige dampe, foruden at være 100% M.I.T fri. Derfor er den særligt velegnet til at male børnemøbler og tåler grundige, gentagende inspektioner fra hjemmets yngste bygherre. Det giver børnenes leg de bedst tænkelige rammer.

 

Dermed kan I frit udsmykke legehuset efter eget temperament, og børnene med, hvis de også skulle få lyst til at svinge penslen. Værktøjet er ligeledes enkelt at rengøre med sæbevand.

 

Du kan vælge mellem 5 skønne farver. Alle farver leveres som hvid inkl. 1 stk. færdigdosseret tonepasta, som du blot tilfører den hvide maling under forsigtig omrøring med den medfølgende rørepind.

Om vores madrasser

Rig mulighed for at anlægge det helt rette underlag.

SE VORES MAdrasser

Når hjemmets yngste bygherre får installeret sit nye drømmehus, skal der naturligvis også være rig mulighed for at anlægge det helt rette underlag.

 

Som alle Little Livings produkter, er vores madrasser skabt med omtanke for dit barn og naturligvis Øko Tex certificerede. Det betyder, at madrasserne fri for sundhedsskadelige stoffer og samtidigt allergivenlige.

 

Skal madrassen være blød eller fast? Op til dig. Vores danskproducerede skummadrasser kommer i to varianter: en lækker, blød madras med medium fasthed, som ikke synker ned mellem gulvbrædderne (30 kg hårdhed) eller vores koldskumsmadras, som er meget fast i skummet og har lang levetid (50 kg hårdhed).

 

Med andre ord: en lækker, blød madras, som passer til legehusets dimensioner.

 

IKKE EN HVILKET SOM HELST MADRAS

 

Som alle Little Livings
produkter, er vores madrasser Øko Tex certificerede.