Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/littl262/public_html/wp-content/themes/atelier-child/includes/overrides.php on line 1382

Nu vil vi finde den sidste inspiration… og slappe af.

Nu vil vi finde den sidste inspiration… og slappe af.

Af i Uncategorized
I Uncategorized
Af 0 kommentarer

Igennem lang tid har vi arbejdet hårdt med tilblivelsen af både vores produkter og sitet her – og nu er vi endelig ved at være i mål… og så er det endda sommerferie!

De næste par uger skal bruges til at koble hovedet lidt af efter både hektiske dage herhjemme og på arbejdet. Derfor glæder jeg mig virkelig til en god, gedigen sommerferie sammen med mine kære. Vi har valgt at holde ferie i dejlige Danmark, så vi håber godt nok på en rigtig god sommer (lige nu siler det ned udenfor, suk), men hvad skal vi finde på, godt vejr eller ej? Er der steder, vi bare må og skal skal besøge?

Først del af ferien er planlagt. Den skal bruges på at besøge vores dejlige familie og tilbringe hyggelige timer sammen med dem. Vi starter med en lille familie weekendtur i fantastiske Nordjylland. Derefter er planen vist at komme lidt rundt i landet – og helt sikkert med cyklerne ombord.

Men for resten af tiden… her har vi ikke så meget planlagt endnu – måske vi tager det lidt, som det kommer. For os handler den her tid mest af alt om at få hjernen i oplader-mode og selvfølgelig tænke en masse kreative tanker igennem. Mon ikke vi finder et par steder i det nordjyske, sydfynske eller lignende, hvor der kan være lidt inspiration til hvilken retning, vi vil bevæge os hen i når det gælder nye produkter og lækkert tilbehør?

Jeg glæder mig til at fortælle meget mere om vores sommer, og håber I alle sammen får et par rigtigt dejlige, varme og rare uger. Når vi er tilbage, er vi klar til at knokle for at Little Living bliver et super sted at finde inspiration til børneværelset.

Kærlig hilsen
signature-little-living

000

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*