Kundeservice

Littleliving.com

Kundeservice

Velkommen til Little Livings kundeservice-sektion. Vi har her tømret spørgsmål og svar sammen, som forhåbentlig kan give dig svar på alt det, du søger.

Husk, at vi er et team af medarbejdere, som er lige så dedikerede omkring dit køb, som du er. Oplever du problemer af nogen art, er vi kun en email væk. Skriv gerne.

Hvordan handler jeg hos Littleliving.com?

  1. Find den eller de varer, du ønsker at købe. Herefter lægger du dem i indkøbskurven og går derefter videre til kassen.
  2. I kassen indtaster du dine personlige oplysninger.
  3. Vælg den type forsendelse, du ønsker – Husk, at vi leverer GRATIS i hele Danmark ved køb over 1.000,-
  4. Godkend vores handelsbetingelser.
  5. Tjek at alle informationer, du har indtastet er korrekte og godkend købet. Så modtager du umiddelbart efter en ordrebekræftelse på dit køb.

Kan jeg få huset tilsendt med posten?

Ja, huset samt alle vores produkter er pakket i sikkert emballage.

Hos Littleliving.com bruger vi Post Danmark til forsendelse af vores huse og tilbehør. Huset kan leveres inden for gældende krav og mål for alm. pakkepost. Du har derfor muligheden for at vælge levering til hjemmet eller gøre det nemt ved at vælge en pakkeshop eller døgnboks. På den måde kan du selv bestemme, når du vil afhente dine varer fra Littleliving.com.

Vi sender alle varer fragtfrit ved køb over 1.000,-

 

Hvor hurtigt får jeg mine varer?

Vi gør alt hvad vi kan for at sende dine varer fra dag til dag. Vi bestræber os på, at du har varen fremme indenfor 1-2 hverdage. Vi gør dog opmærksom på at der ved travlhed kan være op til længere leveringstid. Men bare rolig, vi skal nok skrive det til dig så…

Hos Littleliving.com bruger vi Post Danmark til forsendelse af vores huse og tilbehør. Huset kan leveres inden for gældende krav og mål for alm. pakkepost. Du har derfor muligheden for at vælge levering til hjemmet eller gøre det nemt ved at vælge en pakkeshop eller døgnboks. På den måde kan du selv bestemme, når du vil afhente dine varer fra Littleliving.com.

Jeg vil gerne returnere en vare?

Der er to måder, hvorpå du kan returnere varen på:

• Du kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at De straks kan returnere varen til Little Living ApS.

• Du kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Little Living ApS. I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Little Living ApS.

Returforsendelse bedes sendt til følgende:

Little Living ApS
C/O Businesspark Struer
Fælledvej 17
7600 Struer.

Mærk pakken “Fortrydelsesret” og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Little Living ApS.

Beløbet returneres ved bankoverførsel. Beløbet overføres til det påførte kontonummer på den returnerede købsfaktura.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning!

Alle produkter, der returneres til Little Living ApS skal være forsvarligt indpakket. Little Living ApS anbefaler, at varen returneres via Post Danmark eller GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks og GLS´s system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Little Living ApS.

Yderligere har du som kunde mulighed for at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Little Living ApS.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Kan jeg få sendt til udlandet?

Vi vil rigtigt gerne levere din pakke til udlandet. Vi har som udgangspunkt kun sat op til lvering i Danmark, men vil ikke snyde dig udenfor landets grænser. Send os derfor en mail, og lad os aftale hvordan vi får leveret pakken til dig udenfor DK.

Min ønskede vare er udsolgt?

Da vores huse kører i produktioner på forskellige tidspunkter, kan vi ikke udelukke, at der kan være en periode med udsolgte varer. Vi kan dog indenfor 7-9 dage have en ny produktion parat, så vi hurtigst muligt kan levere til dig.

Vi gør alt hvad vi kan for at gøre opmærksom på leveringsforlængelse og udsolgte varer. Send os endelig en mail på info@littleliving.com hvis du er i tvivl om din vares status.

Er Littleliving.com dansk?

Ja, vi er pæredanske. Littleliving.com er solidt funderet i den vestjysk muld. Bag littleliving.com står parret, Søren og Louise som elsker livsstil og indretning.

Vi har til huse i Struer, og også herfra sendes dine varer. Alle vores produkter er ligeledes Dansk produceret. Når du snakker med os, er du sikker på altid at møde 2 engagerede personer i røret eller på mail.

I har sendt mig det forkerte?

Skulle vi have lavet en fejl, og det sker! Så skynd dig at sende os en mail på
info@littleliving.com Så skal vi med raketfart få udbedret fejlen eller manglen.

Kan jeg handle sikkert hos Littleliving.com?

Ja, du kan være helt tryg ved os. Vi har gennemgået flere godkendelsesprocedurer for at kunne tage imod din ordre. Lige fra godkendelse af CVR-oplysninger til betalingsmodtagelse fra NETS. Du er derfor sikret, at du handler med en virksomhed med rent mel i posen.

Hvorfor mærker I husene med serienumre?

Vi  registrerer alle vores huse for at kunne spore eventuelle fejl eller mangler tilbage til leverandører. Desuden syntes vi, det gør huset lidt unikt, at vi kender hele produktionsgangen fra savværk til slutforbruger.

Spørgsmål og brug for svar

Du er mere end velkommen
til at kontakte os.

Kontakt os

HURTIGE, MEN VIGTIGE FACTS

Fakta om det lille hus, som ungerne kommer til at elske.

http://littleliving.com/wp-content/uploads/2016/05/fri-fragt.svg

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark… og bestiller du i dag, så modtager du i morgen. Det går susende stærkt.

http://littleliving.com/wp-content/uploads/2016/05/trae-sverige.svg

Træ fra Nordsvensk, FSC mærket skovbrug

Vores bæredygtige træ stammer fra den svenske by Mora og er nøje udvalgt i solid og ordentlig kvalitet.

http://littleliving.com/wp-content/uploads/2016/05/customize-hus.svg

Der er rig mulighed for at GØRe JERES HUS TIL JERES EGET

Sæt dit eget præg på børnenes hyggehule med Little Paint, slidstærk, smuk og 100% kemi-fri maling.

http://littleliving.com/wp-content/uploads/2016/05/standarder.svg

Vores huse er dansk produceret og forarbejdet

Træet stammer fra den svenske by Mora i Sverige, men bearbejdes og bygges til legehuse i Danmark.

http://littleliving.com/wp-content/uploads/2016/05/levering.svg

VI GARANTERER danske standarder og GENNEMTESTET SIKKERHED

Vi opfylder selvfølgelig alle danske standarder, så I er sikret et holdbart og stabilt produkt.

http://littleliving.com/wp-content/uploads/2016/05/produceret-danmark.svg

VI TILBYDER dag-til-dag levering… selvfølgelig!

Brug for at My Wood by Little Living-huset arriverer allerede i morgen? Absolut intet problem. Vi sender dag-til-dag.

Littleliving.com

 

Vi udvælger nøje leverandørerne til produktionen af vores legehuse. Naturligvis.

 

Læs mere